top of page

Group

Public·27 members

Staryj Hleb Recept


Aparat za pečenje hleba Gorenje BM910W ima snagu grejača 600 W, 12 preprogramiranih programa, 1 posudu za pečenje hleba i 1 špatulu. Izbor veličine hleba: 750 - 900 g. Mini pekara je idealna za ljubitelje hleba i nudi mnogo programa sa već unapred programiranim postupkom mešenja, podizanja i pečenja testa. Svaki program ima tačno određen niz funkcija i njihovo trajanje. Druga mogućnost je da recept za svoj omiljeni hleb zamislite sami i ispečete ga po vašem ukusu pomoću ovog aparata.




staryj hleb recept



Postupak je vrlo jednostavan. Sve sastojke prema receptu sipate u aparat za pečenje, izaberete odgovarajući program i namestite početak pečenja tako da hleb bude gotov tačno onda kada vi to želite. Funkcija odloženog početka pečenja i do 15 sati.


Rozpálíme troubu a pokud máme, tak i pizza kámen, na který chleba vykulíme.Bochník těsta opatrně (s oporou ruky) překulíme na plech s pečícím papírem nebo fólií, rukou nebo štětcem smeteme přebytečnou mouku, bochník dobře orosíme vodou z rozprašovače, ostrým nožem nebo žiletkou nařízneme a chleba dáme péct.


Dobrý deň. Viem, že máte veľké skúsenosti s pečením v Remoske a nám doma veľmi chutia kváskové chleby pečené v Remoske. Myslím, že sa mi celkom daria, ale predsa len mi trochu vadí to značné praskanie vrchnej časti chleba. Chcem sa opýtať, čím to je a či to nejde nejak odstrániť, alebo minimalizovať? (Pečiem so studeným štartom)


Dobry den, dovolim si po delsi dobe prijit s podobnym dotazem. Mam delany kvasek (prikrmovsny stylem odeberu a prikrmim). Asi tyden takto, vzdy krasne nabehl, zacala jsem z nej delat chleb, ze zacatku jsem mu trosku pomohla drozdim.. chleby nadherne, krasne. Zacala jsem pect ob den, vzdy z rozkvasu odeberu na priste. Rozkvas nechavam pres noc, druhy den krasny, nadychany, chleby opet pekne. A ted uz dvakrat se mi stalo, ze i z krasneho rozkvasu chleb proste nenabehl, ani po 4 hodinach, po vyklopeni na plech se do par minut rozjede, upect se da, ale je tezky a placaty. Pouzivam vas recept na zakladni kvaskovy chleb, ze zacatku v pohode, ted se nedari. Poradite?


Milá Ivo, chci se zeptat:je velký rozdíl v savosti hladké a chlebové pšeničné mouky? Chleba peču nejčastěji podle tohoto receptu s malou obměnou: rozkvas jen se žitnou a do těsta pak hladkou a pšeničnou chlebovou půl na půl. A zdá se nám skvělý. Nicméně v receptu denní chléb je při stejném množství mouky více vody. A je to znát, těsto je volnější, ale chleba se mi zdál vlhčí..tak nevím? Díky N. Jo, v knížce mám už spoustu hvězdiček u receptů, které jsem zkoušela a žádný nezklamal. Skvělá kniha!


Děkuji za odpověď. Chlebové mouky mám z mlýna ze Svijan, hladké různě..chleby mám ,myslím, vypečené poměrně dost. Chleba je vždy velmi jedlý, chutný, jen občas trochu jiný. Ale beru to tak, že je prostě živý:)Vše dobré v novém roce ze srdce N.


Zdravím, Dodržená receptura. Problém mi nastal při druhém kynutí. Musel jsem odjet a kynulo to dalších 10 hodin. Ale to neřeším. Kvásek mám z celozrné žitné mouky. Může to být ten důvod, proč mám chlebovou střídku hodně tmavou?


Dobrý den. Zkoušela jsem vaše chlebíky s kváskem. Kvásek krásně vyběhl chleba už moc ne. Při pečení už vůbec ne. Po upečení je hutnější a nemá žádná oka. Míchám těsto v pekárně i s kynutím. Pouze dokynutí a pečení je mimo. Prosím o nějakou radu. Jinak mám vaše knížky jsou nádherné . 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page